Paalutustyöt vuosien
Kokemuksella

Teemme paalutustyöt viimeistellysti alusta loppuun. Rakentaja voi jatkaa suorittamamme paalutustyön jälkeen rakennustöitä eteenpäin.

Paalutustyöt

Paalutusten ammattilaiset

Paalutusurakointia vuodesta 2006

Rakennusprojektisi perustukset kunnossa ympäri Suomen - Maanrakennus Jari Knuuttila Oy on erikoistunut paalutukseen. Tarjoamme monipuolista ja ammattitaitoista paalutusurakointia niin yksityisille kuin yrityksillekin. Toimimme ympäri Suomen, ympäri vuoden varmistaen rakennusten vankat perustukset."

Omakotitalorakentaja

Paaluttamme pienetkin omakotitalojen perustukset

Rakennusliikkeet

Kokemuksemme ja ammattitaitomme takaa kustannustehokkaan paalutusratkaisun suunnittelusta toteutukseen

Junttan PMX22 vm 2014: Järkäle 5 t shark Trimble 3d paikannejärjestelmä Lyöntikoot 250-350, putki max 900 Työpaino 63 t

Junttan PM115 vm 1998/2018 Järkäle 3 t kiihdytettynä Lyöntikoot putki 90-323, betoni 180mm-300mm Telat 1000  Työpaino 30 t

Teemu Knuuttila
Paalutustöiden projektipäällikkö

vahva perustus paalutuksella

Parhaimpia valttejamme ovat laadukas, monipuolinen kalusto, ammattitaito ja asenne. Olemme vuosien aikana kerännyt valtaisan määrän tietotietoa paalutuksesta. Olemme panostaneet 2000-luvulta lähtien voimakkaasti paalutukseen ja kehitämme kalustoamme jatkuvasti.  Mutkaton yhteistyö paalutoimittajiemme kanssa pitää osaltaan yrityksemme ajan hermolla alan kehityksestä. Ammattitaitoisilla paaluttajillamme on aina voimassaolevat alallamme vaadittavat työkortit, ja ylläpidämme myös ensiaputaitojamme.

Kauhavan hyvinvointikeskus

Paalutus- ja maanrakennustyöt 2021